TOMOKO: en midaldrende, ensom og forsømt hjemmegående husmor, der bliver viklet ind i en række erotiske eventyr, primært med den langt yngre, kvindelige universitetsstuderende, Ai, som får hendes seksualitet til at blomstre op og antage helt nye former. Som romanen og hendes romance skrider frem, ender hun med at måtte træffe en livsomvæltende beslutning.

YUMIKO: en lettere forkælet direktørdatter der brutalt bliver flået ud af sit privilegerede liv som gymnasieelev og oplever Tokyos kriminelle underverden på første hånd, idet hun blandt andet møder yakuza-pigen Shoko. I trilogiens anden del er Yumiko blevet en ung og succefuld direktør i sit eget livsstilsfirma, og hun indleder en intens romance med en af sine egne ansatte, den flotte og charmerende unge mand, Daisuke Nishiyama.

AI: en seksuelt frigjort og ungdommelig universitetsstudine, der med sin sprudlende og besnærende personlighed slår benene helt væk under Tomoko.

RYO: en veltalende og dannet ung universitetsstuderende. Han er i et åbent forhold med sin studiekammerat, Ai, har et studiejob i 7-Eleven og mødes i smug med Tomoko på et skummelt lovehotel i Gotanda, hvor de udlever diverse erotiske fantasier.

LINDA: en midaldrende dansk gymnasielærerinde der er fanget i en midtvejskrise efter at hendes børn har forladt reden, og hun forsøger at redde sit hendøende ægteskab ved at eksperimentere med et åbent forhold. I anden del af trilogien besøger hun Tokyo på en arbejdsferie med en skjult dagsorden om at opleve megabyens erotiske underverden på første hånd for at indgyde ny lidenskab i sit liv. Til sin egen overraskelse bliver hun gradvist forelsket i en japansk mand, og hendes erotiske dagsorden udvikler sig til en klassisk romance som Linda aldrig havde troet ville finde hendes vej.

TAKEDA: en udbrændt og selvmordstruet it-chef, som kæmper en eksistentiel kamp for at beskytte sin familie mod den sociale deroute og finansielle nedsmeltning hans hemmeligholdte afskedigelse kan påføre dem.

SHOKO: en sexet yakuza-pige som er plaget af en traumatisk fortid, men opbygger et dybt venskab med Yumiko til trods for deres vidt forskellige sociale baggrunde og den omstændighed at de møder hinanden som kidnapper og gidsel. I kraft af sine ambitioner og sin usvigelige vedholdenhed påbegynder hun en langsom men sikker opstigning mod de allerøverste luftlag i sin kriminelle organisation. Undervejs bliver hun venner med to unge bandemedlemmer der både bliver hendes bofæller og sengekammerater.

en_GBEnglish